از زمانی که پاندمی کرونا آمده است موبایل بسیار مهم شده است برای اینکه می توانیم به راحتی با دوستان خود ارتباط برقرار کنیم و از دلتنگی های خود بکاهیم. اما برای تماس گرفتن به آشنایان و دوستان خود هر گوشی موبایلی نیاز به سیم کارت دارد که بتواند زنگ بزنند .سیم کارت ها به نوعی می توان گفت که قلب تپنده هر گوشی بعد از باطری است
در طول سال ها سیم کارت ها مانند دیگر تکنولوژی های مربوط به گوشی های هوشمند تغییرات اساسی و مهمی داشتند و روند تکاملی تحولات آنها، در نهایت سیم کارت هایی کوچکتر اما کاربردی تر را در اختیار کاربران قرار داده است.
در حال حاضر طرف نظر از این که از چه وسیله ای برای برقراری ارتباط استفاده می کنید، سیم کارت های مختلف و مخصوصی برای همه گجت ها از معمولی ترین تلفن همراه گرفته تا جدید ترین و پیشرفته ترین گوشی هوشمند و تبلت در بازار وجود دارد که کاربران می توانند بسته به نوع دستگاه، از سیم کارت مخصوص به آن استفاده نمایند.
بهره مندی از اطلاعات مناسب و کافی در مورد نوع سیم کارت ها به شما کمک می کند که با یک انتخاب درست، نه تنها از یک ارتباط مستمر و پایدار لذت ببرید بلکه از عملکرد بهتر آن نیز بهره مند گردید.
امروزه سیم کارت های موجود در بازار سه نوع کلی تقسیم می شوند:
1. مینی سیم کارت
یکی از قدیمی ترین سیم کارت های موجود در بازار، سیم کارت مینی می باشد که در بین سیم کارت های موجود، از اندازه بزرگتری برخوردار است. با وجود آنکه استفاده از این نوع سیم کارت، در حال حاضر به دلیل تحولات این تکنولوژی بسیار کم شده است ولی هنوز در برخی دستگاه ها و گوشی های هوشمند قدیمی می توان آن را پیدا کرد.
2. میکرو سیم کارت
سیم کارت استاندارد برای اکثر گوشی های هوشمند امروزی، میکرو سیم کارت می باشد که به میزان قابل توجهی از مینی سیم کارت کوچکتر است. استقبال بی نظیر کمپانی های تولید کننده گوشی های هوشمند از این تکنولوژی منجر به ساخت گوشی های هوشمند کوچکتر گردید و همه گوشی های اندرویدی، امروزه از میکرو سیم کارت استفاده می کنند.
3. نانو سیم کارت
کوچکترین سیم کارت موجود در بازار، نانو سیم کارت می باشد که مدتی از زمان ورود آن به دنیای تکنولوژی می گذرد و برخی گوشی های هوشمند مانند مدل های جدید آیفون و برخی از انواع تبلت ها تنها این نوع سیم کارت را می پذیرند.
این سیم کارت که 40 درصد از میکرو سیم کارت کوچکتر بوده، از نظر ضخامت نیز 15 پیکو سانتیمتر نازک تر است.
علاوه بر انتخاب درست سیم کارت برای دستگاههای ارتباطی، نحوه استفاده از آن هم بسیار مهم است. قابلیت ذخیره سازی اطلاعات در سیم کارت ها بسیار شبیه قابلیت هارد دیسک رایانه می باشد که حذف مکرر داده ها و یا افزودن برخی اطلاعات ممکن است باعث کندی دستورها و اختلال هایی از این دست گردد که تعویض به موقع سیم کارت، در بهبود شرایط نقش اساسی دارد.
از نظر کارشناسان و متخصصان حوزه ارتباطات تعویض به موقع سیم کارت، امری بسیار حیاتی است که تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد و فعالیت سیم کارت ها خواهد داشت. از نظر گریگوری لینسکو، کارشناس ارتباطات، طول عمر سیم کارت به طور متوسط 5 سال است که بهتر است پس از آن کاربر نسبت به تعویض سیم کارت قدیمی با یک سیم کارت جدید اقدام نماید. بنابراین لازم است؛ کاربران عمر مفید سیم کارت را در نظر داشته و در بازه زمانی مناسب نسبت به این امر اقدام نمایند.
کاربران برای تعویض سیم کارت فقط کافی ست به نمایندگان فروش و خدمات یا فروشگاه های اپراتور های همراه اول، ایرانسل و رایتل مراجعه کنند. البته امکان استفاده از این خدمات به صورت غیر حضوری نیز در وب سایت اپراتورها وجود دارد.
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0